Ittasan vezetett?

On-line segítség, minden kérdésre, azonnal! 2021
ORSZÁGOS HÁLÓZAT

Hogyan kaphatja vissza munkájához, vagy családi ügyeihez nélkülözhetetlen jogosítványát? Itt felteheti kérdéseit, ittas járművezetés ügyében, ahol azonnali, díjmentes válaszokat fog kapni a várható következményekről és megoldási lehetőségekről!

 

 

 

S.O.S. Vonal - 06-20-996-6235

Információk - Non-Stop - országosan

Felhívom


Ittas járművezetés táblázat


Ittas Járművezetés TáblázatIttas vezetésen kapták? Van olyan táblázat, amelyben megtalálható, hogy milyen büntetés jár ittas vezetésért? Tehát, hogy mi az ittas vezetésért járó büntetés táblázat? Van! Hol van ez a táblázat? Ez a táblázat az ittasvezetes.hu birtokában áll, amelyet munkatársaink több, mint tíz évig készítettek és készítenek még a mai napig is. Mekkora ez a táblázat? Jelenleg, nagyjából 170 db A4 oldal terjedelmű! Miért nem tesszük ezt ki a ide weboldalra? Azért, mert egy előzetes esetfelmérés minden esetben szükséges ahhoz, hogy megpróbáljuk behatárolni a lehetséges következményeket. Nincs két egyforma ügy, még akkor sem, ha valójában pedig van! Szükséges mindig néhány plusz információ az elkövetés körülményeiről ahhoz, hogy megpróbáljunk a lehető legpontosabban kalkulálni, hogy Ön milyen büntetésre számíthat ittas vezetésért az adott szituációhoz mérten. Mire alapul ez a táblázat? Több tízezer megtörtént esetre. Honnan tudjuk, hogyan alakult az a több tízezer ügy? Több tízezer ittas vezetőtől - személyesen. Száz százalékos információkat ad ez a táblázat? Nem ad száz százalékos információt. Mint ahogyan az orvostudományban is vannak betegségre vonatkozó statisztikák, a gyógyszerek tájékoztatóján gyakorta lehet olvasni, hogy 'vannak esetek, amikor ez a gyógyszer nem úgy hat, ahogyan az másokra hat'. Ki tudhatja meg azt, hogy mi a táblázat rá vonatkozó része? Ittas vezetésen kapták? Bárki, aki kitölti az adatlapot, amely itt érhető el. Van olyan másik weboldal, ahol ilyen ittas járművezetés táblázat közre van adva? Tudomásunk szerint nincs és mivel több, mint egy évtizede mi készítjük ezt a táblázatot, így el sem tudjuk képzelni, hogy lenne bárki is, aki ugyanekkora statisztikai adattal rendelkezik - országos szinten. Mi van akkor, ha a tőlünk kapott információhoz képest jelentős eltérés lesz az Ön ügyének végére? Ez az eshetőség ritkán, de fennáll. Miért adunk díjmentes tájékoztatást ebből a táblázatból bármely ittas járművezetőnek? Azért, mert nagyon sokan olyan szinten kötöttek a vezetői engedélyükhöz, hogy végül jobb belátásra térnek, és a semmittevés helyett - megpróbálják a büntetésüket minimalizálni azokkal a szakemberekkel, akikkel kapcsolatban állunk, és akik velünk együtt több, mint egy évtizede ezen dolgoznak! Van olyan 'biztos tipp' olyan 'trükk' amit ha az ittas vezető elmond a hatóságnak, akkor jóval hamarabb - vagy akár az eljárás végén - visszakapja a jogosítványát? Ittas vezetésen kapták? Nincs, de ha segítségünket kéri, akkor az erre vonatkozó esélyeit körülbelül annyival növeli meg, mint a súlyos, kezelésre szoruló betegség esetében ha a beteg - hajlandó a műtőasztalra felfeküdni. Megéri segítséghez fordulni? Igen. Forduljon hozzánk segítségért, ha a jogosítványa az életviteléhez nélkülözhetetlen! Vannak olyan módszerek, amivel jelentős javulást lehet elérni? Igen, vannak! Ittas vezetésen kapták :

 
 S.O.S Vonal: 06-20-996-62-35 


Ittas vezetésért elvett jogosítvány visszaszerzése


Ittas Vezetésért Járó Büntetés TörténeteA címben szereplő megfogalmazás az ittas vezetők által az Interneten gyakran keresett 'szlogen'. A bíróságnak azonban az egyetlen célja, hogy hátrányt okozzon Önnek a jogosítvány elvételével. A vezetői engedélyt nem azért veszi el a hatóság, mert arra nekik szükségük van, hanem azért hogy Önnek abból gondja keletkezzen. Nem a hétvégi családi kirándulásokat kívánják ezzel megnehezíteni, hanem mindent - ami csak a jogosítványával kapcsolatos - beleértve akár a munkáját is! 'Vegyük el az ittas vezetőtől ami a legjobban kellene neki, ami a legjobban fájó pontja'. A cél, hogy Önt a döntés érintse fájóan, megnehezítse a mindennapjait és okuljon belőle! Ezt nevezzük hátrányos jogkövetkezménynek. A jogosítvány elvétel egy hátrányt okozó céleszköz a hatóság kezében. A járulékos dolgok - utánképzés, pénzbüntetés, esetlegesen a munkahely elvesztése - automatikusan vele járnak. Sokan abba a végzetes hibába esnek, hogy megvárják mi lesz velük az eljárás végén. Mindaddig reménykednek, hátha a sors majd kegyes lesz hozzájuk. Sokszor a rendőrök is ezzel bíztatják az ittas vezetőt: 'nem kell aggódni, biztos visszakapja a jogosítványát egy magasabb pénzbírsággal, hiszen ez az első esete'. A rendőrök nyomozati taktikájához hozzátartozik, hogy nem ijesztgetik a gyanúsítottat. Ennek több oka van, például hogy gyorsan túlessenek a kihallgatáson. Ugyanis ha a rendőr nem félemlíti meg az ittas vezetőt, akkor ő bátrabban elmondja, hogy mit ivott, és merre járt. Az ittas vezetők sokszor azt gondolják, ha 'csak' simán autókáztak hazafelé és nem okoztak balesetet, akkor tulajdonképpen semmi rosszat nem is csináltak - ezzel szemben baleset okozása nélkül is büntetőeljárásba kerül aki ittasan vezet. Az ittas járművezető amikor ittas állapotban vezet, azzal már önmagában előidézte a lehetőséget, amely alkalmas lehetett volna egy közlekedési baleset megvalósulására. Ugyanis az ittas vezetés egyetlen és kizárólagos veszélye, hogy azzal önmagának vagy másnak - személyi sérüléses, vagy anyagi kárral járó balesetet okozhat. Tehát a baleset helyzetének megteremtése az ok, amiért elveszik a jogosítványt! Önmagában ugyanis az alkoholfogyasztás nem bűncselekmény, és ha nem állna fenn a lehetősége a balesetnek, akkor nem lenne miért büntetni! A baleset lehetősége mindenkor fennáll, akármilyen kietlen területen közlekedik az ittas vezető! Az ittas vezetést követően Ön - az elkövető - az egyetlen személy, akinek érdekében áll a vezetői engedélyt 'visszaszerezni'.  Sem a hatóság, sem pedig az úton közlekedő autósok nem kívánják Önt egy jó ideig a volán mögött látni! Az emberek véleménye ennél még kritikusabb (kattintson ide). A védőügyvéd az egyetlen, aki segíthet Önnek! Ez nem azt jelenti, hogy az ügyvéd támogatja az ittas vezetést. Sokan ugyanis azt gondolják, hogy az ügyvéd pártolja a bűnelkövetést. Keresse a Szuper és Társai Ügyvédi Irodát azonnal, ha ittasan vezetett!

 
 S.O.S Vonal: 06-20-996-62-35

 

<< VISSZA      TOVÁBBI FRISS HÍREK >>       

Copyright © 2008-2020    ASZF IJBGY