Ittasan vezetett?

On-line segítség, minden kérdésre, azonnal! 2021
ORSZÁGOS HÁLÓZAT

Hogyan kaphatja vissza munkájához, vagy családi ügyeihez nélkülözhetetlen jogosítványát? Itt felteheti kérdéseit, ittas járművezetés ügyében, ahol azonnali, díjmentes válaszokat fog kapni a várható következményekről és megoldási lehetőségekről!

 

 

 

S.O.S. Vonal - 06-20-996-6235

Információk - Non-Stop - országosan

Felhívom


Azonnali segítség


✔️ Ittasan vezetett Ön, vagy ismerőse, rokona?
Itt és most minden kérdésére azonnali, díjmentes választ kap!
✔️ 

Rokonának, ismerősének, családtagjának nevében is kitöltheti az alábbi adatlapot!

Az elkövetés:
A mérés:
Szonda érték:
Időpont:
Hol történt:
Volt már ittas vezetése?
Mobiltelefon:
Email:

 


Mi az ittas vezetésért járó büntetés? Mire számíthat egy ittas vezető 2021-ben? Mi az ittas járművezetés büntetőeljárásának pontos folyamata? 

Ön most válaszokat keres itt - az interneten, így már biztosan látta a legtöbb weboldalon ugyanazokat a sablonos mondatokat: 


"...Zéró tolerancia van. Évekre elvehetik a jogosítványát. Utánképzésen kell résztvennie. Több százezer forintot kell fizetnie..."


Tőlünk viszont megtudhat minden információt, az összes kérdésére. Ez egy díjmentes szolgáltatás és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az adatlap azt a célt szolgálja, hogy Ön megtudja, mi várható a büntetőeljárásában. Amennyiben azonnal meg kívánja tudni, hogy konkrétan az Ön eseménye mit vonhat maga után, a fenti adatlapot szükséges kitöltenie! A tájékoztatás az általunk ismert több tízezer megtörtént esetre alapul, jogi tanácsadásnak nem minősül, díj és egyéb kötelezettsége nincs.

Ha teljes körű információra van szüksége az ittas vezetés ügyében, vagy azonnali ügyvédi segítséget venne igénybe, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!
 

 

Ittas Vezetésért Börtön       

Copyright © 2008-2020    ASZF IJBGY