Ittasan vezetett?

On-line segítség, minden kérdésre, azonnal! 2023
ORSZÁGOS HÁLÓZAT

Hogyan kaphatja vissza munkájához, vagy családi ügyeihez nélkülözhetetlen jogosítványát? Itt felteheti kérdéseit, ittas járművezetés ügyében, ahol azonnali, díjmentes válaszokat fog kapni a várható következményekről és megoldási lehetőségekről!

 

 

 

S.O.S. Vonal - 06-20-805-3760

Információk - Non-Stop - országosan

Felhívom


Ittas vezetésért járó büntetés


JOGOSÍVÁNY AZONNALI ELVÉTELE

Az ittas járművezetésért kötelező bevonni a vezetői engedélyt már a helysíni intézkedés során. A rendőrnek nincs joga ezt mérlegelni és másként dönteni. Kivételt képez, ha Ön nem tudja átadni a rendőrnek az okmányt. Ha vezetői engedélyét nem tartja magánál, az további bírságot képez, ebben az esetben néhány napon belül egy bevonó határozatot kap postai úton, (ügyfélkapun) aminek értelmében le kell adnia vezetői engedélyét, egyúttal bejegyzik vezetési jogosultsága szüneteltetését.

NE VEZESSEN A VEZETŐI ENGEDÉLYE BEVONÁSA UTÁN, VAGY ELTILTÁS HATÁLYA ALATT, MERT AZZAL TOVÁBBI BŰNCSELEKMÉNYT KÖVET EL (bővebben a www.engedelynelkulivezetes.hu)

JÁRMŰVEZETÉSTŐL ELTILTÁS

Ittas járművezetés esetében a járművezetéstől eltiltás kötelező, ezt a törvény tíz évben maximalizálja. Mértéke sok minden körülménytől függ, de az ügyész a büntetőeljárás során általában hosszabb tartamú eltiltást indítványoz. Az eltiltás mértéke hatékony ügyvédi közreműködéssel jelentősen, akár egy hónapra csökkenthető, vagy különleges esetekben elkerülhető, vagy egyéb meglévő kategória (pl. A, C, D, Am, T) külön visszaszerezhető.

UTÁNKÉPZÉS

Az eltiltás következménye rendszerint az utánképzésnek nevezett közlekedési alkalmassági vizsga. Ez egy hatósági vizsga, a Nemzeti Közlekedési Hatóság végzi, szigorított kressz és vezetési vizsgából áll, és csoportos pszichológiai foglakozásokon kell részt venni. A bejelentkezéstől számítva a gyakorlatban több hónapos procedúra is lehet, költsége 100.000-200-000-Ft között mérhető.

Szakszerű ügyvédi közreműködéssel az utánképzés elkerülhető!

PÉNZBÜNTETÉS

A pénzbüntetés mértéke is bírói mérlegelés kérdése, ami a körülményektől függően akár az 500.000-Ft-ot is meghaladhatja. Ügyvédi közreműködéssel a pénzbüntetés jelentősen csökkenthető, arra részletfizetési kedvezmény kérhető.

KÖZÉRDEKÜ MUNKA

Előfordul, hogy a bíróság az elkövetőt közérdekű munkára ítéli, amit hetente egy napon, pihenőnapon kell ledolgozni. Segítségünkkel a közérdekű munka elkerülhető.

SZABADSÁGVESZTÉS

Noha a törvény ittas járművezetéshez a szabadságvesztés kiszabását rendeli, ez azonban első bűnelkövetőknél nem gyakori. Szabadságvesztés visszaesőknél, avagy súlyos személyi sérüléssel járó balesetet okozóknál szoktak kiszabni.

Ne kockáztasson, ha szabadságvesztés kiszabása fenyegeti, forduljon ügyvédhez.

Büntető eljárásban ügyvédi képviselet javasolt, mert

  • AZ ELJÁRÁS GYORSÍTHATÓ
  • AZ ÜGYVÉD TUDJA ELJÁRÁSI JOGAIT, NEM ÉRHETI ÖNT MEGLEPETÉS
  • JOGOSÍTVÁNY VISSZASZEREZHETŐ
  • A BÜNTETÉS MÉRTÉKE JELENTŐSEN CSÖKKENTHETŐ

 Azonnali Segítség


 

 

Az elkövetés:
A mérés:
Szonda érték:
Időpont:
Hol történt:
Volt már ittas vezetése?
Mobiltelefon:
Email:

Ittas járművezetés közigazgatási bírság

 

TOVÁBBI FRISS HÍREK >>

 

        

Copyright © 2008-2020    ASZF IJBGY