Ittasan vezetett?

On-line segítség, minden kérdésre, azonnal! 2020

Hogyan kaphatja vissza munkájához, vagy családi ügyeihez nélkülözhetetlen jogosítványát? Itt felteheti kérdéseit, ittas járművezetés ügyében, ahol azonnali, díjmentes válaszokat fog kapni a várható következményekről és megoldási lehetőségekről!

 

 

 

S.O.S. Vonal - 06-70-224-7474

Információk - Non-Stop - országosan

Felhívom


Ittas járművezetés tagadása


Ittas vezetés büntetése"Amikor igazoltattak, már nem vezettem"- mondja néhány ittas vezető. Az a tény, hogy Ön már nem vezetett amikor a rendőrök Önhöz léptek nem jelenti azt, hogy a hatóság nem tudja a büntetőeljárást lefolytatni, és Önre bizonyítani, hogy ittasan vezetett, azt megelőzően. A járművezetés tagadása - az ittas járművezetésen felül - az egyik legsúlyosabb hiba, amit egy ittas vezető elkövethet. Hosszas, elhúzódó eljárás, tanúmeghallgatások, hónapokig sőt gyakran évekig nincs a tagadónak jogosítványa - miközben már jóval korábban visszakaphatta volna - segítséggel - és persze ha nem tagadással védekezne. Ha elegendő volna a "már nem vezettem" mondat a kiúthoz, akkor minden ittas vezetőt fel lehetne menteni, hiszen az igazoltatáskor már senki sem vezet, miután kénytelen megállni a rendőrök jelzésére. Jogosítványa fontos az életviteléhez? Nincs mire várni. Ha bajban van, cselekedjen azonnal.

 S.O.S Vonal: 06-70-224-74-74 

 Ittas vezetők és a Polgárőrség


Ittas-Járművezetés-2016Az ország egyes helyein, a polgárőrség és a rendőrség együttműködik az engedély nélkül vezetők felderítésében is. A rendőrök információkat adnak a polgárőröknek azokról a személyekről (gépkocsikról) akiktől a vezetői engedélyt elvették ittas vezetésért. A cél, hogy ne vezethessen jogosítvány nélkül az illető, hisz amint azt megírták (ide kattintva elolvasható), az akár szabadságába is kerülhet a vezetői engedély nélkül közlekedő személynek. Ha Öntől elvették a jogosítványát, ne azon törje a fejét, hogy milyen kis utcákon át bujkálhat hónapokig-évekig a hatóság elől, hanem azonnal keressen minket a jogszerű megoldásért! Jogosítványa nélkülözhetetlen a munkájához? Ne várja meg, amíg ítéletet hoznak! Cselekedni az ügy legelején szükséges!

 S.O.S Vonal: 06-70-224-74-74 

 

TOVÁBBI FRISS HÍREK >>       

Copyright © 2008-2020 Rolltime Invent Ltd.   ASZF IJBGY