Ittasan vezetett?

On-line segítség, minden kérdésre, azonnal! 2021
ORSZÁGOS HÁLÓZAT

Hogyan kaphatja vissza munkájához, vagy családi ügyeihez nélkülözhetetlen jogosítványát? Itt felteheti kérdéseit, ittas járművezetés ügyében, ahol azonnali, díjmentes válaszokat fog kapni a várható következményekről és megoldási lehetőségekről!

 

 

 

S.O.S. Vonal - 06-20-996-6235

Információk - Non-Stop - országosan

Felhívom


Ittas vezetésért járó büntetés 2021


Konkrét válaszok:

Az ittas járművezetésért kötelező bevonni a vezetői engedélyt. A rendőrnek nincs joga ezt a helyszínen mérlegelni és másként dönteni. Kivételt képez, ha Ön nem tudja átadni a rendőrnek az okmányt. Az a kifogás, hogy „jaj, a másik kabátomban maradt”, nem mentesítő körülmény, sőt ez további bírságot képez: egy 5-től 50 ezer forintig terjedő pénzbüntetési tételt, aminek az összege viszont a rendőr mérlegelésére van bízva. Ebben az esetben néhány napon belül egy bevonó határozatot kap postai úton, aminek értelmében le kell adnia vezetői engedélyét, egyúttal bejegyzik annak szüneteltetését. Rendkívül fontos, hogy ha ezek után járművet vezet, akkor őrizetbe veszik, és büntetése további járművezetéstől eltiltás mellett akár ténylegesen letöltendő fogházbüntetés is lehet.

Az ittas vezetés miatti bevonási időt számos tényező befolyásolja, így Ön hiába keres az interneten a pontos adatokat , nem fog találni ilyet. Azt sem veheti alapul, hogy van olyan ismerőse, akitől magasabb alkoholszintért csak egy évre vették el a jogosítványát – ebből egyáltalán nem következik, hogy kisebb értékű fújásért Öntől csak fél évre veszik el. A mérlegelésre kerülő tényezők közt az sem szerepel például, hogy Önnek szükséges a jogosítvány, mert az okmány nélkül azonnal elveszíti a munkáját. Ez az Ön dolga, mondja a hatóság, ezzel ők nem foglalkoznak.

Nincs az interneten olyan ittas vezetésre vonatkozó táblázat, amelyben konkrét büntetési tételek lennének adott alkoholszinthez kötve.

Mi azonban pontosabb adatokkal szolgálunk Önnek, személyre szabottan. Minden kérdésére ingyenesen választ tudunk adni anélkül, hogy konzultációkra kellene járnia ügyvédi irodákhoz.

Létezik olyan törvényes megoldás, mellyel Ön akár 30 nap alatt visszakaphatja a vezetői engedélyét!

 

 A PÉNZBÜNTETÉS MÉRTÉKE ITTAS JÁRMŰVEZETÉS ESETÉN: 
 

Konkrét válasz Önnek:

Bár az interneten milliós nagyságrendű összegekről szóló hírek is terjednek, a gyakorlat ezzel szemben ilyen hatalmas összegű pénzbüntetéseket nem mutat. Tény viszont, hogy a közigazgatási bírságok felső határától, vagyis 100.000 forinttól indulhat a vétség pénzbeli szankciója. A gyakorlat szerint a legtöbb ittas vezető legalább enyhe–felső/közepes fokban ittas, és ez esetben a 300-400 ezer forint pénzbüntetés sem ritka.

Szakszerű beavatkozással ez akár a töredékével is lezárható, az pedig kamatmentes részletekben megfizethető!

 

UTÁNKÉPZÉSI KÖTELEZETTSÉG ITTAS VEZETÉS MIATT:
 

Konkrét válasz Önnek:

Számos internetes oldalon olvasható az a valótlanság, miszerint az utánképzést (újravizsgázás, szigorított vizsga) csak hat hónap vagy annál hosszabb ideig tartó eltiltás esetén kell elvégezni. Ez nem igaz! Az utánképzés ugyanis minden ittas járművezetőnek kötelező, akit eltiltottak a közúti járművezetéstől, időintervallumtól függetlenül. Az utánképzés hivatalos megnevezése: Közlekedés-alkalmassági vizsga.

Létezik az a jogi lehetőség, mellyel Ön is elkerülheti az utánképzést!

 

TÉVHITEK

Az interneten is keringenek tévhitek, de sokszor ezeket a tévhiteket az intézkedő avagy a kihallgató rendőrök az Ön megnyugtatására mondják, akiknek feladatuk a az ügy gyors és hatékony lezárása.

  1. Rövid időn belül pl 30 napon belül visszakapja a jogosítványát, csak írjon egy méltányossági kérelmet a rendőrségre. Ez azért is tévhit, mer döntést csupán bíróság hozhat, és ügyvédi közreműködés nélkül egy év alatti eltiltást még enyhébb esetekben sem nagyon szabnank ki.
  2. Hat hónap eltiltás alatt nem kell utánképzésen résztvenni. Ez is egy tévhit (egy igen régi szabály ami már nincs hatályban), azonban van mód az utánképzés törvényes elkerülésére.
  3. Fölösleges ügyvédet fogadni a hatóságok elnézőek, ha Ön jelzi, hogy a munkájához szükséges a jogosítvány.
  4. Ha ügyvédet fogad azzal a hatóságok „rosszallását” éri el. Ez is óriási tévhit, ügyvéddel mindenképpen kedvezőbben alakul ügye.
  5. Ha ügyvédet fogad, azzal a hatóságok „rosszallását” éri el. Az ügyvéd ellensúlyozza az ügyészi hozzáállást, képviseli az érdekeit, a hatóságok Önt és szándékát komolyabban veszik, természetesen a törvényes védelem a hatóságoknál semmilyen ellenérzést nem vált ki, ügye kimenetelét az ügyvédi közreműködés csakis pozitívan befolyásolhatja.
  6. Több járműkategória megléte esetén automatikusan csak az a kategória kerül elvételre, amellyel az elkövetés megvalósult. Ez is egy távhit. A kategória korlátozásért is magas szinten kell megküzdeni!

 Ittas Járművezetés Büntetése


Szeretné megismerni az alábbi 2021.- évi táblázatnak az Önre vonatkozó tartalmát?
 

Ittas Vezetésért Járó Büntetés Gyakori

 

Az ittas vezetés nem csak a büntető törvénykönyv alapján bűncselekmény, hanem a közmegítélés szerint is az. Az ittas járművezető nem számíthat senki együttérzésére. Az interneten 'panaszkodó' ittas vezetőket pedig keményen támadják a többiek. 

A rendőrség és a bíróság szintén nem lesznek az Ön szimpatizánsai - hiszen ez érthető. Mi vagyunk azok, akikre Ön most számíthat, akik tudjuk hogy mit érez, és mit szeretne elérni! Több tízezer ittas járművezető esetét ismerve kijelenthetjük, hogy egyedülálló gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren, és pontosan tudjuk, hogy az ittas vezetőknek három alapvető vágya van: visszakapni a jogosítványt, elkerülni az utánképzést és jelentősen csökkenteni (és részlefizetésre felosztani) a pénzbüntetést.

Egy ittas vezetőnél nem tudhatjuk, milyen helyzetből indult útjára, volt-e nyomós oka rá, hogy a törvényi tilalom ellenére a járművezetést válassza - még ha rövid távon is.

Mi ennek tökéletes ismeretében segítjük az ittas járművezetőket abban, hogy először is tisztában legyenek a várható következményekkel - és hogy az mennyire fogja megváltoztatni az életüket, például állásukat veszítik - valamint hogy segítség kérése esetén visszailleszkedhessenek a forgalomba, ugyanakkor örökre szem előtt tartsák a történteket!

Ön most nincs egyedül, mert jelenleg egy olyan speciális weboldalt olvas, amelyet azok a szakemberek készíttettek, akik már több tízezer ittas járművezetővel találkoztak! Magasan képzett ügyvédek, jogászok, és igazságügyi szakértők, akik kizárólag az ittas járművezetésre szakosodtak.

Azt javasoljuk most Önnek, hogy mielőtt még több órát eltöltene idegesen az internet előtt ülve, és teljesen összezavarodna a különböző oldalakon olvasható eltérő információk kapcsán, és az ittas járművezetés Btk. paragrafusaiban elveszne, ehelyettt töltse ki az adatlapot, és tudjon meg most mindent ami konkrétan Önre vonatkozik!

 

Az elkövetés:
A mérés:
Szonda érték:
Időpont:
Hol történt:
Volt már ittas vezetése?
Mobiltelefon:
Email:

NE VEZESSEN JOGOSÍTVÁNY NÉLKÜL!

Szakszerű beavatkozással a pénzbüntetés jelentősen csökkenthető, és a vezetői engedély is visszaadásra kerülhet. Az utánképzési tanfolyam - bár említettük, hogy nem az eltiltás idejének függvénye, mégis jogszerűen elkerülhető. Töltse ki az adatlapot, és Ön is megtudhatja, hogyan történhet mindez.

Ittas járművezetés közigazgatási bírság

 

TOVÁBBI FRISS HÍREK >>

 

        

Copyright © 2008-2020    ASZF IJBGY