Ittasan vezetett?

On-line segítség, minden kérdésre, azonnal! 2023
ORSZÁGOS HÁLÓZAT

Hogyan kaphatja vissza munkájához, vagy családi ügyeihez nélkülözhetetlen jogosítványát? Itt felteheti kérdéseit, ittas járművezetés ügyében, ahol azonnali, díjmentes válaszokat fog kapni a várható következményekről és megoldási lehetőségekről!

 

 

 

S.O.S. Vonal - 06-20-805-3760

Információk - Non-Stop - országosan

Felhívom


Távsegítség


A TÁVSEGÍTSÉGET Önnek találták ki, ha az ügyvédi munkadíj megfizetése jelenleg nehézséget jelent, vagy éppen a munkájából adódóan nem tud ügyvédi konzultációkon megjelenni.

Csak annyit kell tennie, hogy telefonos elérhetőségünkön felveszi velünk a kapcsolatot, jelzi, hogy a távsegítségről kér tájékoztatást, mi pedig azonnal, személyreszabottan és ingyenesen tájékoztatjuk Önt a várható következményekről, és jogosítványa leghamarabbi viszaszerzésének módjáról és időpontjáról.

Ezek után, ha úgy dönt, hogy kéri távsegítségünket, minden szükséges dokumentumot email útján elküldünk, és Önnek csak annyi lesz a feladata, hogy az eljárás során betartsa útmutatónkat. Mi minden szükséges nyilatkozatát, vallomását elkészítjük, és a szükséges ügyvédi beadványokat benyújtjuk a hatóságoknak.

A távsegítség előnyei:

  • KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG Nem kell több szászezres ügyvédi munkadíjat megfizetni.
  • KÉNYELEM Nem kell ügyvédi konzultációkra és tárgyalásokra járnia.
  • GYORSASÁG Ügye a lehető leggyorsabban lezárul
  • GARANCIA Képviseletét valódi meghatalmazás alapján, erre szakosodott ügyvédi iroda látja el.
  • NYOMONKÖVETHETŐSÉG A megbízott ügyvédi irodával Ön folyamatosan kapcsolatban áll telefonon és email formájában, így semmi váratlan meglepetés nem érheti Önt.

A személyes találkozás hiánya ellenére is ügyét a legnagyobb gondossággal kezeljük. Mivelhogy nincs két egyforma ügy, (pl. elkövetés helye, alkoholszint, baleset, személyi körülmények, jogosítvány típusa) ezért ügyére nincs általánosan alkalmazható megoldás, itt azonban megtalálta a lehető leggyorsabb, legköltséghatékonyabb, és legeredményesebb megoldást.

HA FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT HÍVJA MOST AZ ALÁBBI SZÁMOT: 06-20-805-3760        

Copyright © 2008-2020    ASZF IJBGY