Ittasan vezetett?

On-line segítség, minden kérdésre, azonnal! 2023
ORSZÁGOS HÁLÓZAT

Hogyan kaphatja vissza munkájához, vagy családi ügyeihez nélkülözhetetlen jogosítványát? Itt felteheti kérdéseit, ittas járművezetés ügyében, ahol azonnali, díjmentes válaszokat fog kapni a várható következményekről és megoldási lehetőségekről!

 

 

 

S.O.S. Vonal - 06-20-805-3760

Információk - Non-Stop - országosan

Felhívom


Ittas Járművezetés 2023


Ittas vezetésért járó pénzbüntetés

A Facebookon már beszámoltunk néhány olyan területről, amely Magyarországon kiemelt figyelmet kap, az ittas járművezetés tekintetében. Nincs ugyanis egységes megítélés: ahol több az ittas vezető, ott nagyobb a szigor. Ezen területek közé tartozik még jelenleg is Komárom-Esztergom megye, valamint Pest-megye délkeleti része, továbbá Borsod megye - és még néhány kiemelt terület. Most, ismét ittas vezetés elleni kampánynapot szervez az Esztergomi Rendőrkapitányság Városi Baleset-megelőzési Bizottsága és a Bata Medical Hungary a Széchenyi téren. A kampány célja, felhívni a figyelmet az ittas járművezetésből eredő súlyos büntetésekre. A megyében ugyanis jelentősen megnövekedett ezek száma, így a büntetések is fájdalmasan súlyosabbak lettek. Az ittas járművezetés közigazgatási bírság természetesen nem ide vonatkozó, hiszen az ittas járművezetés egy vétség - vagy bűncselekmény - és így nem közigaztatási eljárás. Szeretné tudni, hogy az a terület - ahol Ön ittasan vezetett - milyen kiemeltségi fokozattal rendelkezik? Jogosítványa fontos az életviteléhez? Nincs mire várni. Ha bajban van, cselekedjen azonnal.

 S.O.S Vonal: 06-20-926-8865 

 Ittas vezetés másnaposság 2021


Alkoholszint ezrelék büntetés

"Én az előző napon ittam, nem azon a napon" - halljuk sokszor ezt. Az ittasság megállapításának szempontjából nem releváns, hogy Ön Hétfőn vagy Kedden ivott alkoholt. Az ittas járművezetés táblázat szintén nem mérvadó, hogy kiszámítsuk, másnapos volt-e az elkövető. A légalkoholszonda - illetve a vérvételi mintát analizáló gázkromatográf készülék ugyanis nem tudja, hogy Ön mikor ivott szeszesitalt, viszont jelzi azt, hogy alkohol van a szervezetében. Jó tudni, hogy egy alkoholfogyasztás akár 24, sőt szélsőséges esetben 36 óra múlva is kimutatható. Az a tény tehát, hogy Ön a vezetés megkezdése előtt néhány órán belül nem fogyasztott alkoholt, egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem lehet ittas állapotban. Az előző napi italfogyasztás még bőven jelen lehet a szervezetében másnap. Ha nem így lenne, akkor a 'másnaposság' kifejezést nem ismernénk. Ezen sem az alvás, sem az evés, sem semmi más nem segít, ugyanis az alkohol lebontás egy passzív folyamat, amit Ön nem tud meggyorsítani, mivel a máj alkohollebontó képességébe nincs beavatkozási lehetősége. Orvosszakértői szemszögből ezt Post alkoholos állapotnak nevezzük. Légalkohol véralkohol átváltás nem szükséges hiszen mindkettő ugyanúgy elfogadott, de azt tudni kell, hogy az átszorzó szám 2.1. A Szuper és Társai Ügyvédi Iroda több száz ügyben járt el sikerrel, ahol bizonyítani sikerült - többek között Igazságügyi Orvosszakértői Véleménnyel - az úgymond jóhiszeműséget, tehát az előző napi fogyasztás maradványértékét. Ez a bíróság szemében ugyanis jelentős fordulatot hozhat, sokszor felmentésig is eljuthat. Ehhez azonban Önnek szakszerű segítségre van szüksége. Keressen minket, most! Jogosítványa fontos az életviteléhez? Nincs mire várni. Ha bajban van, cselekedjen azonnal.

 S.O.S Vonal: 06-20-926-8865 

 

<< VISSZA      TOVÁBBI FRISS HÍREK >>       

Copyright © 2008-2020    ASZF IJBGY