Ittasan vezetett?

On-line segítség, minden kérdésre, azonnal! 2023
ORSZÁGOS HÁLÓZAT

Hogyan kaphatja vissza munkájához, vagy családi ügyeihez nélkülözhetetlen jogosítványát? Itt felteheti kérdéseit, ittas járművezetés ügyében, ahol azonnali, díjmentes válaszokat fog kapni a várható következményekről és megoldási lehetőségekről!

 

 

 

S.O.S. Vonal - 06-20-805-3760

Információk - Non-Stop - országosan

Felhívom


Engedély nélküli vezetés büntetése


Engedély Nélküli VezetésMit is kockáztat aki ittas vezetésért elvett jogosítványának hiányában mégis vezet? Néhányan azt gondolják, hogy lényegében semmit, hiszen 'az autó benzinnel megy és nem jogosítvánnyal' - tartja egy ostoba közmondás. Vannak, akik arra alapoznak, hogy 'Nekem vezetnem kell, mert elveszítem az állásom. Úgyis csak ritkán szoktak igazoltatni, miért pont most fogna meg egy rendőr?' A válasz egyszerű: amint Ön is szembesült vele, most is pont akkor igazoltatták, amikor ittasan vezetett. A sors kiszámíthatatlan! Ráadásul Ön kiemelt figyelmet kaphat innentől kezdve, főleg kisebb településeken - még látásból is ismeri a rendőr vagy a polgárőr azokat, akiktől elvették a vezetői engedélyt. Néhol egyenesen 'vadásznak' rájuk. Talán az ittas vezetésért börtön szavakra is rákeresett már Ön az interneten. Mivel a közhiedelemben úgy él, hogy aki jogosítvány nélkül vezet - csupán 'csak' egy kis pénzbírsággal számolhat, most lássuk a jelenlegi valóságot: az idei változások szerint az elkobzás és az elzárás a lényegi változtatás. "...Tavaly nyár óta jelentősen növelték a közigazgatási eljárás díjtételeit, így szerintem egyfajta harmonizáció történt a közigazgatási és szabálysértési törvény összegei között..." - mondta Pausz Ferenc közlekedésbiztonsági szakértő, aki szerint a legfontosabb változtatás a gépjármű elkobzása és az engedély nélkül vezető személy elzárásának bevezetése. Van ugyanis egy elkövetői kör, akik józan állapotban sem voltak különb gondolkodásúak, mint ittasan és így teljesen tiszta tudattal is azon az állásponton vannak, hogy az autót vezetni kell - akár jogosítvány nélkül is. 'Nincs mit elvenni már tőlem, Mennem kell, és megyek is, ha van jogsi, ha nincs". Sokan hívnak fel minket, amely szerint még arra sincs lehetőségük, hogy ügyvédhez menjenek, mivel hogy elvették a jogosítványt és így nem vezetnek gépkocsit - tehát nem tudnak elmenni az ügyvédi irodáig sem. Ebből is jól látszik, hogy az emberek többsége el sem tudja képzelni, hogy van tömegközlekedés is, lehet gyalogolni, kerékpározni, vagy egy ismerőst megkérni a fuvar erejéig. Aki gépkocsihoz szokott, jogosítvány nélkül úgy érzi, mint akit börtönbe zártak. A Google keresőbe beírva az engedély nélküli vezetés szavakat, azonnal láthatóak a várható következmények. Kattintson ide, ha bővebben szeretne olvasni arról, hogy mi történhet a jogosítvány nélkül vezetőkkel idén !  Ne vezessen eljárás és eltiltás alatt, jogosítványa nélkül!

 
 S.O.S Vonal: 06-20-926-8865 


Tud segíteni egy ügyvéd az ittas vezetőn?


Ittas Vezetés ÃœgyvédIgen, érdemes - sőt erősen ajánlott - ügyvédhez fordulni, ha ittasan vezetett! Mégpedig azonnal! Az ittas vezetésért elvett jogosítvány visszaszerzése miatt sokan jól döntenek, ha így tesznek. Vannak ugyanis olyan ittas vezetők akik azt gondolják, hogy az ittas járművezetés egy kész tény, a szonda vagy a vérvétel eredménye adott, így tehát nincs mit tenni, talán majd a jó előéletre azaz a 'még soha nem volt ügyem a hatósággal' mondatra lehet majd alapozni a védekezést. Ez azonban óriási tévedés. A Szuper és Társai Ügyvédi Iroda több ezer ittas vezető ügyében járt el sikerrel! Nevük már fogalommá vált az ittas járművezetők körében. Sajnos azonban sok ittas vezető hagyja magát, hogy lebeszéljék arról, hogy segítséghez forduljon. A válasz általában ez: 'Nekem azt mondták, hogy az ügyvéd semmit nem tud segíteni és én is azt gondolom, hogy itt minden fekete-fehér. Ittam, vezettem és kész. Nincs sem ügyvéd, sem senki - aki rajtam segíthetne. Egyébként sem volt még ittas vezetésem, biztos vagyok benne, hogy csak egy-két hónapra veszik el a jogosítványt, azt pedig  valahogy átvészelem'. Az igazság ezzel szemben pedig az, hogy semmi sem fekete-fehér, ugyanis ha az lenne - akkor nem volna bíróság. Egy táblázatból kiolvasható lenne a büntetés, és az ügy le is lenne zárva már az elkövetés pillanatában! Senki és semmi által ne hagyja önmagát befolyásolni! Ön amikor büntetőeljárásban van, rengeteg rosszakaróval, cinikus emberrel, kárörvendővel és laikussal találkozik. A jogosítvány menthető, sőt az utánképzés jogszerű elkerülésére is van mód! Ez azonban nem kérésre és nem a jó előéletre alapul. Amennyiben Önnek például a munkába járáshoz, vagy konkrétan a munkavégzéshez nélkülözhetetlen a jogosítvány, akkor nincs mire várnia. Néhányan ezt mondják: 'megvárom a papírokat, azután majd kitalálom mi is legyen'. Ez a módszer a legrosszabb, amit Ön tehet. Várakozni és semmit nem tenni - ez nem megoldás. Az ittas vezetésért járó büntetés története ugyanis véget ér, és amikor a hatóság döntést hozott, már nagyon nehéz lesz javítani a helyzeten, és hosszú hónapok is elmehetnek vele, így tehát azt javasoljuk, hogy azonnal érdeklődjön nálunk a lehetőségeiről - ez semmibe nem kerül. Hívjon minket azonnal, ha bajba került! Segíteni tudunk Önnek is!

 S.O.S Vonal: 06-20-926-8865 

<< VISSZA      TOVÁBBI FRISS HÍREK >>       

Copyright © 2008-2020    ASZF IJBGY