Ittasan vezetett?

On-line segítség, minden kérdésre, azonnal! 2021

Hogyan kaphatja vissza munkájához, vagy családi ügyeihez nélkülözhetetlen jogosítványát? Itt felteheti kérdéseit, ittas járművezetés ügyében, ahol azonnali, díjmentes válaszokat fog kapni a várható következményekről és megoldási lehetőségekről!

 

 

 

S.O.S. Vonal - 06-20-996-6235

Információk - Non-Stop - országosan

Felhívom


Ittas Járművezetés Kalkulátor 2021


✔️ 30 napon belül ittasan vezetett Ön, vagy ismerőse, rokona?
Itt és most minden kérdésére azonnali, díjmentes választ kap!
✔️ 

Rokonának, ismerősének, családtagjának nevében is kitöltheti az alábbi adatlapot!

 

Az elkövetés:
A mérés:
Szonda érték:
Időpont:
Hol történt:
Volt már ittas vezetése?
Mobiltelefon:
Email:

 


Mi az ittas vezetésért járó büntetés? Mire számíthat egy ittas vezető 2021-ben? Mi az ittas járművezetés büntetőeljárásának pontos folyamata? 

 

Ön most válaszokat keres itt - az interneten, így már biztosan látta a legtöbb weboldalon ugyanazokat a sablonos mondatokat: 


"...Zéró tolerancia van. Évekre elvehetik a jogosítványát. Több százezer forintot kell fizetnie..."


Tőlünk viszont megtudhat minden információt, az összes kérdésére. Ez egy díjmentes szolgáltatás és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az adatlap azt a célt szolgálja, hogy Ön megtudja, mi várható a büntetőeljárásában. Amennyiben azonnal meg kívánja tudni, hogy konkrétan az Ön eseménye mit vonhat maga után, a fenti adatlapot szükséges kitöltenie! A tájékoztatás az általunk ismert több tízezer megtörtént esetre alapul, jogi tanácsadásnak nem minősül, díj és egyéb kötelezettsége nincs.

Néhány fontos és alapvető információt az alábbiakban olvashat:

Az ittas járművezetés szabálysértésnek vagy bűncselekménynek minősül?

Az ittas vezetés 0,50 gramm/litert nem meghaladó véralkoholszint esetén szabálysértésnek bizonyul. Amennyiben a sofőr szervezetében a szeszes ital ettől nagyobb koncentrációban szerepel, úgy az már bűncselekményként kezelendő, és súlyosabb következményeket von maga után. Az ittas gépjárművezetés bizonyítható véralkoholszint kalkulátorral, valamint vér- és vizeletvizsgálat által egyaránt.

Az ittas sofőrök járművezetői engedélyét kivétel nélkül bevonják!

Az ittas vezetés következményei 2021

A hatóságok szem előtt tartják az ittas vezető alkoholos befolyásoltságának fokát. A forgalomban tanúsított cselekedet szintén perdöntő a vádelemelés szakaszában: az alkoholos gépjárművezetésen tetten ért személy mulasztott-e, okozott-e bármilyen balesetet, történt-e cserbenhagyás, stb.

Ha teljes körű információra van szüksége az ittas vezetés ügyében, vagy azonnali ügyvédi segítséget venne igénybe, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!
 

 

Ittas Vezetésért Börtön

 S.O.S Vonal: 06-20-996-62-35 


       

Copyright © 2008-2020    ASZF IJBGY