Ittasan vezetett?
On-line segítség, minden kérdésre, azonnal!

Hogyan kaphatja vissza jogosítványát - akár idő előtt? Non-Stop felteheti kérdéseit, ittas járművezetés ügyében! Itt azonnali, díjmentes válaszokat fog kapni szakemberektől, akik több, mint 40 ezer ittas járművezető esetét ismerik.

Szerződött ügyfeleknek:
06-20-250-6189

Új érdeklődőknek:
06-20-996-6235

S.O.S. Vonal - 06-70-224-7474

Információk - kizárólag új érdeklődőknek

Felhívom


Ittas vezetésért járó büntetés 2019

 A JOGOSÍTVÁNY ELVÉTELE: 
 

Konkrét válasz Önnek:

Az ittas járművezetésért kötelező bevonni a vezetői engedélyt. A rendőrnek nincs is joga ezt a helyszínen mérlegelni, és másként dönteni. Kivételt képez, ha Ön nem tudta átadni a rendőrnek az okmányt. Az a tény, hogy 'jaj, az a másik kabátomban maradt' nem mentesítő körülmény. Ez külön bírságot fog képezni: 5-50 ezer forint közötti tételt, ez viszont a rendőr mérlegelésére van bízva. Ilyen esetben néhány napon belül bevonó határozatot fog Ön kapni postán, és akárhogyan is, de le kell adnia vezetői engedélyét, egyúttal bejegyzik annak szüneteltetését. Rendkívül fontos, hogy ha ezek után járművet vezet, abból akár szabadságvesztés is lehet. Olvassa el ezt a cikket.

A bevonási időt számos tényező befolyásolja, így Ön hiába keresi az interneten ezt, nem fogja megtalálni. Azt sem veheti alapul, hogy 'van olyan ismerősöm, akitől magasabb alkoholszintért csak egy évre vették el, biztos tőlem akkor csak fél évre fogják, mert én kevesebbet fújtam'. A tényezők közt az sem szerepel, hogy például Önnek 'szükséges-e a jogosítvány', vagy hogy a munkáját azonnal elveszíti-e jogosítvány nélkül. Ez az Ön dolga - mondja a hatóság.

Nincs az internet oldalain olyan táblázat, melyben konkrét büntetési tételek lennének egy adott alkoholszinthez!


Mi azonban tudunk pontosabb adatokkal is szolgálni Önnek, személyre szabottan. Minden kérdésére választ tudunk adni, anélkül hogy konzultációkra kellene járnia ügyvédi irodákhoz.

Létezik olyan törvényes megoldás, mellyel Ön - akár - 30 nap alatt visszakaphatja a vezetői engedélyét!


 

 
 

 
 

 

 A PÉNZBÜNTETÉS MÉRTÉKE: 
 

Konkrét válasz Önnek:

Az interneten terjengenek milliós nagységrendű összegről szóló hírek is, ezzel ellentétben a gyakorlat ilyen összegű pénzbüntetéseket nem mutat. Tény viszont az, hogy a közigazgatási bírságok felső határától - 100 ezer forinttól - indulhat a vétség pénzbeli szankciója. A gyakorlat szerint viszont a legtöbb ittas vezető legalább enyhe-felső / közepes fokban ittas, amelynél a 3-400 ezer forint pénzbüntetés sem ritka.

Szakszerű beavatkozással ez akár a töredékével is lezárható, az pedig kamatmentes részletekben megfizethető!

 

 
 

 
 

 

UTÁNKÉPZÉSI KÖTELEZETTSÉG: 
 

Konkrét válasz Önnek:

Az internet számos oldalán olvasható az a valótlanság, mely szerint az utánképzést ('újravizsgázás, szigorított vizsga') csak hat hónap - vagy annál több - eltiltás esetén kell elvégezni. Ez nem igaz! Az utánképzés ugyanis már minden ittas járművezetőnek kötelező - akit bármennyi időre is - eltiltottak a közúti járművezetéstől.

Létezik az a jogi lehetőség, mellyel Ön is elkerülheti az utánképzést!

 

 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 


Ittas Járművezetés Büntetése

Szeretné megismerni az alábbi 2019.- évi táblázatnak az Önre vonatkozó tartalmát?
 

Ittas Vezetésért Járó Büntetés Gyakori

 

Az ittas vezetés nem csak a büntető törvénykönyv alapján bűncselekmény, hanem a közmegítélés szerint is az. Az ittas járművezető nem számíthat senki együttérzésére. Az interneten 'panaszkodó' ittas vezetőket pedig keményen támadják a többiek. Jó példa erre például a Facebook, ahol többek között az alábbi hozzászolásokat lehet olvasni:

Ittas vezetésért elvett jogosítvány

 

A rendőrség és a bíróság szintén nem lesznek az Ön szimpatizánsai - hiszen ez érthető. Mi vagyunk azok, akikre Ön most számíthat, akik tudjuk hogy mit érez, és mit szeretne elérni! Több tízezer ittas járművezető esetét ismerve kijelenthetjük, hogy egyedülálló gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren, és pontosan tudjuk, hogy az ittas vezetőknek három alapvető vágya van: visszakapni a jogosítványt, jelentősen csökkenteni (és részlefizetésre felosztani) a pénzbüntetést, valamint elkerülni az utánképzést.

Ahogyan az utánképzésen is oktatjuk: "...ha egy autóvezető gyorsan hajt, szabálytalankodik, nem törődik a forgalom résztvevőivel - még nem tudhatjuk azt, hogy esetleg nem a haldokló rokonához siet, vagy feltört lakásába igyekszik, esetleg egyéb alapos indoka van arra, hogy alkalmi szabályszegővé váljon..."

Ugyanígy egy ittas vezetőnél sem tudhatjuk, milyen helyzetből indult útjára, volt-e nyomós oka rá, hogy a törvényi tilalom ellenére a járművezetést válassza - még ha rövid távon is.

Mi ennek tökéletes ismeretében segítjük az ittas járművezetőket abban, hogy először is tisztában legyenek a várható következményekkel - és hogy az mennyire fogja megváltoztatni az életüket, például állásukat veszítik - valamint hogy segítség kérése esetén visszailleszkedhessenek a forgalomba, ugyanakkor örökre szem előtt tartsák a történteket!

Ön most nincs egyedül, mert jelenleg egy olyan speciális weboldalt olvas, amelyet azok a szakemberek készíttettek, akik már több tízezer ittas járművezetővel találkoztak! Magasan képzett ügyvédek, jogászok, és igazságügyi szakértők, akik kizárólag az ittas járművezetésre szakosodtak.


Azt javasoljuk most Önnek, hogy mielőtt még több órát eltöltene idegesen az internet előtt ülve, és teljesen összezavarodna a különböző oldalakon olvasható eltérő információk kapcsán, és az ittas járművezetés Btk. paragrafusaiban elveszne, helyettt töltse ki az adatlapot, és tudjon meg most mindent ami konkrétan Önre vonatkozik!

 

NE VEZESSEN JOGOSÍTVÁNY NÉLKÜL!  MIÉRT? KATTINTSON IDE.

 
 

 
 

 

Szakszerű beavatkozással a pénzbüntetés jelentősen csökkenthető, és a vezetői engedély is visszaadásra kerülhet. Az utánképzési tanfolyam - bár említettük, hogy nem az eltiltás idejének függvénye, mégis jogszerűen elkerülhető. Töltse ki az adatlapot, és Ön is megtudhatja, hogyan történhet mindez.

Ittas járművezetés közigazgatási bírság

 

Az elkövetés:
A mérés:
Szonda érték:
Időpont:
Hol történt:
Volt már ittas vezetése?
Mobiltelefon:
Email:
Leírás:
Írjon néhány fontosnak tartott mondatot az eseményről! (nem kötelező)

 

 

 S.O.S Vonal: 06-70-224-74-74 

 
 
 
 
 


       

Copyright © 2008-2019  Rolltime Invent Ltd.   ASZF