Ittasan vezetett?

On-line segítség, minden kérdésre, azonnal! 2023
ORSZÁGOS HÁLÓZAT

Hogyan kaphatja vissza munkájához, vagy családi ügyeihez nélkülözhetetlen jogosítványát? Itt felteheti kérdéseit, ittas járművezetés ügyében, ahol azonnali, díjmentes válaszokat fog kapni a várható következményekről és megoldási lehetőségekről!

 

 

 

S.O.S. Vonal - 06-20-805-3760

Információk - Non-Stop - országosan

Felhívom


Az ittas vezetőknek három alapvető vágya van:


Közel tizenötezer ittas járművezető esetét ismerve kijelenthetjük, hogy egyedülálló gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren, és pontosan tudjuk, hogy az ittas vezetőknek három alapvető vágya van:

  1. visszakapni a jogosítványt,
  2. elkerülni az utánképzést,
  3. és minimalizálni a pénzbüntetést.

Vegyük sorba ezeket a fogalmakat.

Járművezetéstől való eltiltás:
Járművezetéstől eltiltás az a büntetés, ami az az ittas vezetés elkövetőit a leginkább foglalkoztatja. Az eltiltás legrövidebb tartama 1 hónap, leghosszabb tartama pedig 10 év.  Mértéke a jelen bírói gyakorlat szerint – országosan és átlagosan – már az egy év (gyakorlati) alsó határtól indul – a legkisebb értékre vonatkoztatva is, súlyosabb esetekben akár több év is lehet.

Utánképzés:
Eltiltás esetén alapesetben un. utánképzési kötelezettség  fennáll, ami egy kb. 100-200 ezer forint közötti plusz költséggel járó hatósági vizsga, a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál. A jelentkezéssel járó várakozási idővel együtt akár több hónapig is eltarthat.

 Pénzbüntetés:
nagyságának megállapításánál leginkább az elkövető anyagi helyzete és az elkövetett cselekmény súlya a mérvadó, valamint az alkoholos befolyásoltság mértéke. Akár már enyhe fokú ittasság esetében több százezres pénzbüntetés is előfordulhat.

 Nem mindegy, hogy meddig marad jogosítvány nélkül!

Forduljon ügyvédhez akkor, ha:

  • Ha szeretné, hogy minél rövidebb időre szóljon az eltiltás
  • Ha munkájához nélkülözhetetlen a jogosítvány
  • Ha szeretné elkerülni az utánképzést
  • Ha nélkülözhetetlen a mindennapokhoz a jogosítványa
  • Ha szeretné a pénzbüntetést mértékét több százezres nagyságrenddel csökkenteni


Javasoljuk, hogy mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot  és kérje INGYENES telefonos tájékoztatásunkat!  SOS- vonal: 0620 926-8865



       

Copyright © 2008-2020    ASZF IJBGY