Ittas Vezetésért Járó Büntetés 2017 | JOGOSÍTVÁNYMENTÉS
ITTAS VEZETŐK INFORMÁCIÓS RENDSZERE

Ingyenes tanácsadás kérése


Magyarország legpontosabb ittas vezető információszolgáltatását látja! Töltse ki az alábbi űrlapot! Az űrlap azt a célt szolgálja, hogy Ön minden kérdésére pontos választ kapjon. A kérdőív kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár! A kitöltött adatlap összes adata bizalmas, titkosított.
ittas vezetésért járó büntetés

Mi az ittas vezetésért járó büntetés? Mire számíthat egy ittas vezető 2017-ben? Mi az ittas járművezetés büntetőeljárásának pontos folyamata?

Ön most válaszokat keres itt - az interneten, így már biztosan látta a legtöbb weboldalon ugyanazokat a sablonos mondatokat: "...a zéró tolerancia bevezetése óta - évekre elvehetik a jogosítványát - és több százezer forintot is fizethet..." Talán ez Önt nem nyugtatta meg.

ittas vezetésért járó büntetés

Valóban szeretné tudni, hogy - ott, akkor, és ahogyan elkövetésre került az ittas vezetés bűncselekménye -, az pontosan miket von maga után?

Jó helyen jár! Itt ugyanis nem csak ezt tudhatja meg, hanem az innen kivezető gyors, és akár fájdalommentes utat is. Ehhez csupán néhány adatot kell megadnia, itt a jobb oldali mezőben! >>


Mi történt?
Mérés:
Szonda érték:
Időpont:
Hol történt?
Volt már ittas vezetése?
Mobiltelefon:
E-mail:

Leírás: